Поръчка и доставка

ПОРЪЧКА

В сайта са изложени само уникати, които може и да ги няма в наличност. Ако избраният от Вас продукт не е наличен, може да го поръчате в желан от Вас цвят и десен различен от показания.

Имайте впредвид, че изработката на един продукт може да отнеме от 3 до 5 работни дни, освен ако не възникнат непредвидени обстоятелства. В зависимост от вида на поръчката, за срока на изпълнение ще бъдете информирани допълнително.
Трябва да знаете, че ако поръчате шал, чанта или нещо друго с рисунка – то ще наподобява максимално оригинала, който виждате на снимката, но никога няма да бъде абсолютно същия. Все пак това е уникат!
Ако сте харесали някой продукт, но искате да го поръчате в друг цвят и десен - по Ваше желание, моля опишете промените в раздел "ПОРЪЧАЙ АРТИКУЛ".
Запазваме си правото да откажем да изпълним поръчка.

КАК СА ИЗРАБОТЕНИ

Всички продукти, които може да разгледате в сайта са ръчно изработени. За направата им са използвани само висококачествени материали, както и различни видове естествени материали. Всеки един текстилен продукт е ръчно рисуван, без използване на шаблони, печати или др. Всяко едно бижу е уникално арт решение на автора.
Така че, ако сте решили да направите подарък на себе си или на някой друг – бъдете сигурни, че сте избрали нещо наистина уникално!

КАК СЕ ПОДДЪРЖАТ

За да поддържате Вашия копринен шал, чанта или др. добре,  за да се наслаждавате дълго на свежите им цветове и мекотата на естествената материя, моля перете ги само на ръка с хладка вода. Използвайте мек сапун, без избелващи съставки. Може да добавите няколко капки омекотител. В никакъв случай не ги търкайте силно и не ги усуквайте, за да изцедите водата. Просто ги оставете да изсъхнат или ги изгладете докато са мокри. За по-плътната коприна е препоръчително да се глади преди да е изсъхнала, само от обратната страна. Всички изделия от чиста коприна, лен или памук се гладят на много висока температура.
Рисуваните стъкла и керамика не слагайте в съдомиялна машина!

ДОСТАВКА

CvetiArt ви предлага уникални подаръци за Вас или за скъп човек. Цените, посочени на сайта са крайни, но в тях не е включена цената на доставката.
Доставката се извършва от куриерска фирма „ECONT”.

ПЛАЩАНЕ

Плащането в общия случай е с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ.