Условия

УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧКАТА

1. Валиден e-mail адрес и мобилен телефон.
2. Вярно попълнен адрес за доставка.
3. Вярно попълнени данни за контакт.
При направена от Вас поръчка, ще получите потвърждение на поръчката на посочения от вас e-mail адрес.

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

1. Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес /домашен или до офис на фирма EСONT/ в даденото населено място.
2. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й, и използвания транспорт за доставка.
3. Ако клиента не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес, CvetiArt се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.
4. Клиентите могат да разопаковат стоката в присъсътвието на куриера и в случай, че не я одобрят, могат да я върнат без да плащат наложения платеж.
Клиентът има право да се откаже от поръчката, ако срокът за изпълнението й не е приемлив.
CvetiArt си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер, или ако разходите за доставка значително надвишават обичайните поради адреса на доставка, или параметрите на стоката като размери, или тегло.

РЕКЛАМАЦИИ

Купувачът може да упражнява правата си съгласно чл.55, ал.1 от ЗЗП, в седем дневен срок от получаване на стоката, при условие, че тя бъде върната във вида, в който е получена, без да бъде ползвана. Изключенията от това правило са изрично регламентирани в Закота за защита на потребителите. Не се приемат рекламации свързани с цветовете на продуктите. Фотографиите в сайта отразяват максимално действителните цветове. Разминаването понякога е в различните настройки на мониторите, за което не може да носим отговорност. Транспортните разходи, ако има такива, за връщане на стоката са за сметка на клиента.

КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ

Които и да било от личните Ви данни няма да бъдет споделяни с трети страни. Пощенските Ви кутии няма да бъдат пълнени с досадни съобщения и рекламни писма. Информацията, която се изисква за поръчката е минимално-необходимата за да се направи доставка до адреса Ви.